Marjon van Delft

Christelijke Jongerencoach

Ik ben Marjon van Delft, ik ben 48 jaar, getrouwd en samen hebben wij drie kinderen. Jarenlang heb ik een tweedehands winkel gehad en tijdens het werken genoot ik het meeste van de gesprekken met jongeren. Al gauw zag ik dat er veel gebrokenheid en problemen zijn onder jongeren en dat ik een groot verlangen heb om er voor ze te zijn. Maar verder dan dat kwam ik niet, ik miste de vaardigheden om met ze op pad te gaan. Zo ontstond er bij mij een verlangen om een jongerencoach opleiding te doen en na het behalen van mijn diploma ben ik met veel plezier gaan werken op scholen en in mijn praktijk.

  • MBO opleiding administratief werker 1994
  • HBO opleiding kindercoach Academie voor Psychodynamica 2018
  • EMDR opleiding 2019
  • Basis opleiding TA (transactionele analyse)

Aangesloten bij
Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches

Werkplek