Marjon van Delft

Jeugd en Jong Volwassen Coach

Ik ben Marjon van Delft. Jarenlang heb ik een tweedehands kinderkleding winkel gehad en tijdens het werken in de winkel genoot ik het meest van de gesprekken met iedereen. Ik merkte al gauw dat er veel verdriet en nood is onder mensen en dat ik een groot verlangen heb om te luisteren, erkenning te geven en daarna stopte het dan. Ik miste de tools om verder met ze op pad te gaan. Zo ontstond mijn verlangen om een coach opleiding te doen, en heb ik nu mijn diploma en ben ik een eigen praktijk gestart.

  • MBO opleiding administratief werker 1994
  • HBO opleiding kindercoach Academie voor Psychodynamica 2018
  • EMDR opleiding 2019

Aangesloten bij
Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches

We zijn aan het schrijven

Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et, pellentesque diam. Nullam non dolor eu ligula ultrices pellentesque placerat imperdiet metus. Etiam lobortis bibendum egestas. In quis massa a felis molestie consequat rhoncus vitae nisl. In pharetra posuere dictum. In eget metus eu leo rutrum venenatis vitae sit amet elit. Duis luctus enim enim.

Praesent in sem viverra, aliquet nulla sed, commodo purus. Proin placerat volutpat nunc, a malesuada sapien pharetra a. Maecenas ac dictum nibh. Cras luctus, tellus sit amet sagittis egestas, libero purus dignissim felis, id commodo eros diam vel augue.

Nunc hendrerit, tortor at congue posuere, metus ante bibendum orci, quis tincidunt mi nunc vel lacus. Fusce nec turpis quis velit condimentum pretium vitae sed nulla. Nunc sed eros a dui imperdiet maximus eget vel odio. Praesent porttitor, ante consequat accumsan facilisis.

Werkplek